Kaarten voor Postcrossing

Postcrossing kaarten en postkaarten voor snail mail

Happy Postcrossing begon in 2012 als een webshop gespecialiseerd in ansichtkaarten, voornamelijk voor postcrossing. Inmiddels is het een winkel vol liefde voor papier met een heleboel mooie stationery, washi tape en stempeltjes. Onze postkaarten zijn niet alleen geschikt voor postcrossing maar ook voor post swaps, snailmail, pocketletters, round robins, kaarten swaps, abc's of gewoon voor elk feestje in de brievenbus!

Wij bieden momenteel meer dan 5000 verschillende merk postkaarten. Je vindt deze allemaal onder de categorie 'postkaarten op merk'.
Om er enkele op te noemen, we hebben kaarten van: Gorjuss, Inge Löök, Inkognito, Belle & Boo, Ila Illustrations, Fiep Westendorp, Dick Bruna, Molly Brett en nog veel meer!

Goedkope kaarten

Naast al deze merken hebben wij ook een eigen lijn. De kwaliteit is precies hetzelfde als de eerder genoemde merk kaarten en de afbeeldingen zijn perfect voor Postcrossing. De prijs (€ 0,75 per stuk) maakt deze kaarten ook heel geschikt voor Postcrossing.
En met deze aantrekkelijke korting kun je ze helemaal niet laten liggen: bij vijftig of meer zelfs maar EUR 0,60 per stuk!
Deze kaarten shop je in de categorie Happy Postcrossing.

Stationery: notebooks, briefpapier, stempeltjes en washi tape

Bij ons vind je naast de vele postkaarten ook leuke stationery voor het versieren van je andere post, planner, bullet journal, agenda of travel journal. We hebben Masking tape van de hoogste kwaliteit en een unieke lijn met meer dan honderd mini stempeltjes.

Ook briefpapier, notebooks, schriftjes, schrijfblokjes en stickers behoren tot ons grote assortiment.

Inpakken! 

Nieuw is de categorie inpakken. Met die leuke zakjes en sluitstickers kun je in een handomdraai de meest mooie creaties maken. Ook met de cadeaulabels en prachtige (bio) linten en touw kun je alles creëren wat je maar wilt.

Tips voor het shoppen

Een webwinkel vol met stationery kan overweldigend zijn. Misschien wilde je gewoon een paar kaartjes voor Postcrossing en ben je helemaal niet bekend met al die termen of kaartenmerken. Of misschien wil je wel pagina's vol met kaartjes bekijken maar heb je er helaas geen tijd voor.
Daarom hier een paar tips:

1) gebruik de zoekfunctie! Staat er op het wensenlijstje van diegene die je een kaartje gaat sturen een kaartje van een klomp? Voer 'klomp' in de zoekbalk (bovenaan onze shop) en je krijgt de kaartjes te zien met een klomp. En natuurlijk ook direct die leuke bijpassende stempel!

2) kies voor een mysterybox. Zo krijg je een hele leuke gemixte set met kaartjes en/of stationery. Ook nog eens leuk ingepakt, dus een cadeautje om te krijgen! En zo hoef je niet te kiezen.

Voor vragen of suggesties, neem gerust contact met ons op.

Happy Postcrossing!