Facebook Messenger chat
Stel je vraag via WhatsApp

Filter

Fabrikanten

Informatie

Stationery voor Postcrossing Er zijn 4 producten

Subcategorieën

 • Washi tape

  Washi tape op zijn best! Deze kwaliteit washi tapes zijn de échte uit Japan. Ze zijn er in vele verschillende kleurtjes en maten en ze laten géén plakresten achter. Ze voelen zoals Washi tape moet voelen, dus niet gewoon plakband met een kleurtje :)

  Met washi tape kun je alles versieren. Niet alleen al je post, briefpapier, snail mail en kaartjes, maar met washi tape versier je ook de kinderkamer, je meubels en plak je foto's mee aan de muur.

  Washi tape is een andere benaming voor Masking tape.

 • Masking tape

  Masking tape op zijn best! Deze kwaliteit masking tapes zijn de échte uit Japan. Ze zijn er in vele verschillende kleurtjes en maten en ze laten géén plakresten achter. Ze voelen zoals Masking tape moet voelen, dus niet gewoon plakband met een kleurtje :)

  Met masking tape kun je alles versieren. Niet alleen al je post, briefpapier, snailmail en kaartjes, maar met masking tape versier je ook de kinderkamer, je meubels en plak je foto's mee aan de muur.

  Masking tape is een andere benaming voor Washi tape.

 • Bewaren & opbergen

  Met deze postkaart hoezen kun je op een nette manier je postkaarten opbergen in een map. Je kunt de voorkant en achterkant goed bekijken.
  De 10x15cm zijn geschikt voor de normaal formaat a6 kaarten, je kunt dan 4 kaarten kwijt in 1 hoes (of 8 als je de achterkant niet direct hoeft te zien).
  De 15x20cm zijn voor de grotere kaarten. Bijvoorbeeld vierkante of ronde of andere afwijkende vormen.

 • Stickers

  Met deze geweldige stickers kun je de kaarten versieren. Zo wordt de kaart nóg leuker om te ontvangen!

 • Stempels

  Om jouw postkaart helemaal af te maken gebruik je deze leuke stempels in verschillende vormen en maten. Speciaal in deze categorie is de postcard ID stempel. Een unieke manier om jouw postcard ID te laten opvallen!

 • Potloden & Pennen

  Stationairy voor Postcrossing en Snail Mail, Round Robin's en Swaps in de vorm van pennen. Binnenkort willen we nog meer Stationary gaan toevoegen!

 • Papier & Enveloppen

  Verstuur je ook dubbele kaarten/wenskaarten of wil je je postkaarten in een envelop versturen? Of wat dacht je van leuke notebooks en briefpapier. Je vindt hier een kleine collectie, we hopen binnenkort meer stationary toe te voegen!

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items

CHANGE LANGUAGE

SOCIAL MEDIA

Wil je ons volgen op Facebook en Instagram? Leuke berichtjes, updates en kortingen!

BETAAL MOGELIJKHEDEN

 

LOGO'S