Facebook Messenger chat
Stel je vraag via WhatsApp

Fabrikanten

Informatie

Postkaarten op merk Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Anne Geddes

  Anne Geddes is een Australische fotografe. Haar werk, en dan voornamelijk haar postkaarten zijn over de hele wereld bekend!

 • Belle & Boo

  Belle & Boo zijn prachtige kaartjes van Illustratrice Mandy Sutcliffe. Het meisje Belle en haar konijntje Boo beleven allerlei avonturen samen met de andere karakters. Deze liefelijke schattige postkaartjes zijn erg gewild!

 • Blue Art / Misstigri

  Kennen jullie Misstigri al? Deze mooie 14x14cm kaarten van stevige kwaliteit komen van Blue Art en hebben een prachtige eigen en unieke stijl. Probeer ze eens uit, ik weet zeker dat jullie net zo enthousiast gaan worden als ik!

 • ByKris

  ByKris heeft prachtige kleurvolle vintage kaartjes voor Postcrossing! Mooi aan de voor én achterkant!

 • Dick Bruna / Nijntje

  Dick Bruna is een Nederlandse grafisch vormgever, tekenaar en schrijver van kinderboeken. Hij werd wereldberoemd met zijn kinderboeken over Nijntje/Miffy. Nijntje postcards bestel je hier!

 • Die sendung mit der Maus

  Die sendung mit der Maus is een oud Duits televisieprogramma uit 1971. De illustraties op deze postkaartjes zijn nog steeds populair over de hele wereld!

 • Editions des...

  Het Franse merk Editions des Correspondances heeft prachtige kaarten van diverse illustratoren. O.a. Lali Riddle, Mila Gablasová, Gaëlle Boissonnard en Izou. Ontdek ze allemaal!

 • Elsa Beskow

  Elsa Beskow is een Zweedse schrijfster en illustrator. De illustraties zijn onder andere gedrukt op postkaarten en deze zijn erg populair onder de postcrossers.

 • Fantasiebeestjes
 • Fiep Westendorp / J&J

  Fiep Westendorp is bekend van de tekeningen van Jip en Janneke, Pim en Pom en vele andere beroemde karakters, welke allemaal verkrijgbaar zijn als prachtige postkaarten!

 • Gorjuss

  Gorjuss is een fantastisch hip merk en betoverend mooi! De kaarten zijn prachtig afgewerkt met glitters of glans op bepaalde delen van de kaart. Of een kaart met glitters of met glans is afgewerkt is te vinden in te product omschrijving.

 • Happy Postcrossing

  Trots! Dat zijn wij op onze eigen postkaarten serie! Ons doel was een betaalbare serie in de markt te zetten maar waar niet bespaard wordt op de kwaliteit van de kaarten. Dat is gelukt!
  De kaarten (met eigen afbeeldingen en illustraties én afbeeldingen van fotografen) zijn gedrukt op houtvrij materiaal met een achterkant die zeer goed beschrijf- en bestempelbaar is.  Een luxe uitstraling voor een betaalbare prijs. Deze kaarten zijn unieke en ideale goedkope kaarten voor postcrossing.

 • Ila Illustrations

  Exclusief bij Happy Postcrossing! Ilaria Conalbi heeft een prachtige unieke serie die ze Bright Shadows noemt. Deze kaarten zijn magisch, bijzonder en met een sfeer die zeer populair is bij Postcrossing en Snail mail. De kaarten zijn van geweldige kwaliteit en houtvrij!

  Dit schrijft Ila Illustrations zelf over de Bright Shadows:
  Bright Shadows zijn werelden waar kinderen veilig zijn, waar de duisternis niet gevaarlijk is. Kinderen kunnen vrij zijn om hun dromen te leven, om te vliegen, onder water te ademen, te reizen en het onbekende te ontmoeten.
  Het magische licht en hun dierlijke vrienden zullen hen altijd beschermen tegen hun angsten, waardoor ze ten volle genieten van het moment en alleen de schoonheid van het leven zien.

  De illustraties van Ilaria drukken wij met toestemming en onder contract. Lees hier meer.

 • Inge Löök

  Misschien wel mijn favoriet alle tijden! De heerlijke Inge Löök postkaarten. Regelmatig wordt er weer een nieuwe uitgegeven waar ik altijd erg naar uit kijk. Ze zijn ontzettend populair met postcrossing maar ook met round robins binnen Nederland!

 • Inkognito

  Een prachtige humorvolle kaartenserie, zo kun je deze prachtige kaarten van Inkognito het beste omschrijven. Uitgaven van o.a. de bekende kunstenaars Michael Sowa, Suzan Visser, Gerhard Haderer, Rudi Hurzlmeier, Gerhard Glück.

 • Jetoy (vorige serie)

  Inmiddels is er al een nieuwe Jetoy serie, maar ook deze is nog even populair om te versturen en te ontvangen! Deze Jetoy kaarten zijn erg populair bij postcrossing en worden door veel postcrossers gespaard. Er is voldoende schrijfruimte op deze schattige postkaartjes van Jetoy!

 • Jetoy (nieuwe serie)

  De complete nieuwe ansichtkaarten serie van Jetoy! DeJetoy kaarten zijn erg populair bij postcrossing en worden door veel postcrossers gespaard. Er is voldoende schrijfruimte op deze schattige postkaartjes van Jetoy!

 • Kitsune Art

  Alweer een Nederlandse illustrator! Deze prachtige kaarten zijn van Kitsune Art. Ze zijn ontzettend schattig en hartstikke uniek! Vooral het dieren alfabet is mijn grote favoriet! Die wil je toch allemaal verzamelen?

 • Krtek

  Doe je al een tijdje aan Postcrossing? Dan heb je vast al eens een Krtek kaartje ontvangen. O wat zijn ze leuk, en wat zijn er veel verschillende! Ze zijn te leuk om niet te sparen, deze Der kleine Maulwurf postkaarten.

 • Lali

  Niet alleen zijn de Lali postkaarten van Correspondances grappig en schitterend afgewerkt, het zijn ook nog leuke zoekplaatjes! De oplossing is op de achterkant van de kaart te vinden, kun jij ze allemaal oplossen?

 • Majali

  Maja Lindberg uit Zweden heeft een geweldig talent en maakt de meest overweldigende illustraties. Wij hebben de eer om deze kaarten uit te geven! Ik weet zeker dat deze Majali kaarten perfect zijn voor postcrossing en snailmail!

 • Mila Marquis (Edition...

  Mila Marquis is een illustrator uit Duitsland. Ze maakt al prachtige illustraties sinds ze een pen kan vasthouden, daarom wist ze al van kleins af aan dat ze later een creatief beroep wou uitoefenen. Haar postkaarten zijn verkrijgbaar in vierkante 14cm kaarten, met of zonder envelop te verzenden.

  Alle Edition Gollong kaarten vind je hier.

 • Molly Brett (The...

  Molly Brett (1902-1990) was een Engelse schrijfster en ze staat bekend om haar idyllische illustraties van dieren en sprookjesfiguren in romantische setting. Haar postkaarten worden over de hele wereld gestuurd en gespaard.

 • Linda Peltola

  Kunstenaar en grafisch ontwerper Linda Peltola (geboren in 1984) opende de poorten voor een wereld van feeën en fantasie in 2006. Hieronder is een prachtige serie postkaarten te vinden van Linda Peltola.

 • Mingface

  Toeristen postkaarten zijn suf? Nee hoor! Zulke hippe, strakke toeristen ansichtkaarten zoals deze van Mingface heb je nog nooit gezien! Dit merk verovert héél snel de wereld van Postcrossing!

 • Pickmotion
 • Polacard
 • Redmer Hoekstra

  Vervreemdende tekeningen van Redmer Hoekstra. Verrassende combinaties van vorm, betekenis en werking zorgen voor grappige, fantastische en surreële beelden. Deze kaarten zijn perfect voor postcrossing.

 • Richarda Louise

  In 2019 kwam ik in contact met het label Petite Louise, welke toen helaas was gestopt. Wel kwam ik in contact met Richarda, en in 2021 is haar foto kaarten collectie uitgebracht. Welke wij uiteraard in ons assortiment hebben opgenomen!

 • Rina Zeniuk (Blue Cats)

  Wauw! Dat gevoel krijg ik iedere keer als ik deze kaartjes bekijk. Wat een talent heeft Irina Zeniuk. Haar prachtige Blue Cats serie verovert de hele wereld. De Blue Cats ontstonden 35 jaar geleden toen Rina op school zat. Tijdens saaie lessen tekende ze met haar blauwe pen de katten illustraties. En zo werden de Blue Cats geboren! Een echte blauwe kat ontbreekt uiteraard ook niet in het gezin van Rina!

  De illustraties van Rina drukken wij met toestemming en onder contract. Lees hier meer.

 • Santoro

  Santoro Design bevat een prachtige collectie kaarten met ronde hoeken, in het standaard postkaart formaat. Sommige kaarten hebben als afwerking glans of glitters, welke kaarten dit bevat vind je op de product-detail pagina van de kaart.

 • Silke Leffler

  De Silke Leffler kaartjes hebben een prachtige eigen stijl, je herkent ze uit duizenden! Vele populaire postcrossing onderwerpen zijn er in verwerkt, bijvoorbeeld boeken en fietsen.

 • Studio Draak

  Studio Draak kaarten zijn prachtige kaartjes, heel geschikt voor Postcrossing, Swap en Snailmail en met een geweldig mooie afwerking, ervaar ze zelf!

 • Veera Aro

  Veera Aro is een nieuwe illustratrice in onze shop. Ik maakte kennis met haar omdat we beide de passie voor tekenen hebben. Veera heeft altijd de droom gehad dat haar illustraties zouden worden uitgegeven. Nou, dat zijn ze waard hoor! Het is de bedoeling om twee series uit te brengen. Maar we beginnen met de serie 'World of animals'.

CHANGE LANGUAGE

SOCIAL MEDIA

Wil je ons volgen op Facebook en Instagram? Leuke berichtjes, updates en kortingen!

BETAAL MOGELIJKHEDEN

 

LOGO'S