Facebook Messenger chat
Stel je vraag via WhatsApp

Fabrikanten

Informatie

Wat is Postcrossing

Kort gezegd is Postcrossing: het uitwisselen van postkaarten. Dit prachtige project is opgestart door Paulo Magalhães in 2005. Tegenwoordig zijn er al meer dan 682.000 postcrossers actief, uit meer dan 207 verschillende landen! In februari 2017 is de 40 miljoenste (!) kaart geregistreerd.
Een echt succes dus! Je vraagt je nu vast af waarom je er nog nooit eerder van had gehoord :)

Het werkt als volgt: je maakt een (gratis!) account aan op www.postcrossing.com en je vraagt een random adres aan van een persoon die ook geregistreerd is op de Postcrossing website. Aan de hand van het profiel zoek je een kaart uit wat bij deze persoon past. De kaart kun je eventueel leuk versieren met stickers of stempels of mooie postzegels. Je zet er ook een ID op die je krijgt als je het adres hebt opgevraagd.
Je doet de kaart op de bus en dan is het afwachten maar! Als de kaart is aangekomen vult de ontvanger het ID in op de website en zo weet de website dat jij daadwerkelijk een kaart hebt verstuurd. De eerst volgende die dan een adres opvraagt krijgt dan jouw adres, en die stuurt jou dus een kaartje!
Wedden dat je elke dag met heel veel plezier de brievenbus opent?

Wil je meer weten? Lees hier dan verder.


CHANGE LANGUAGE

SOCIAL MEDIA

Wil je ons volgen op Facebook en Instagram? Leuke berichtjes, updates en kortingen!

BETAAL MOGELIJKHEDEN

 

Beoordelingen

LOGO'S