Welkom bij Happy Postcrossing!

Alweer heel wat jaren geleden zat ik op een avond op een forum (die waren toen nog heel populair) rond te bladeren toen ik ineens een topic zag over Postcrossing. Nog nooit van gehoord!
Nieuwsgierig een kijkje genomen en het concept sprak me direct aan! Enthousiast kocht ik kaartjes, internationale postzegels (binnen Nederland had ik toen nog uitgeschakeld) en kon ik aan de slag!

Ik runde op dat moment al diverse eigen webwinkels samen met mijn partner en ik bouwde en beheerde ook webwinkels (en websites) voor andere bedrijven. De stap naar een eigen kaarten winkel was dan ook snel gemaakt.

Een kaartenwebwinkel is een totaal andere branche dan onze andere webwinkels maar deze webwinkel is toch echt wel mijn oogappeltje. Het contact met de klanten is super leuk en omdat Postcrossing nog steeds mijn hobby is blijf ik er dicht bij betrokken.

postcrossing_kaarten_bewaren.jpg

Postcrossing is een concept dat bekend is over de hele wereld. Kaartjes ontvangen uit allerlei werelddelen is fantastisch. Maar het sturen van de kaarten is minstens zo leuk. Ik zie het als een uitdaging om een kaartje te zoeken die precies past bij het profiel.

In deze webshop proberen we dan ook een uitgebreide collectie aan kaarten aan te bieden, voor ieder wat!
Mijn favorieten zijn Inge Löök, Gaëlle Boissonnard, Jip & Janneke en Belle & Boo. Wat zijn die van jou?

Liefs,
Hilda


CHANGE LANGUAGE

SOCIAL MEDIA

BETAAL MOGELIJKHEDEN

 

LOGO'SBeoordelingen

Aanbiedingen