Facebook Messenger chat
Stel je vraag via WhatsApp

Fabrikanten

Informatie

Welkom bij Happy Postcrossing!

Alweer heel wat jaren geleden keek ik wat rond op een forum (die waren toen nog heel populair) tot ik ineens een topic zag over Postcrossing.
Ik had er nog nooit van gehoord!
Nieuwsgierig een kijkje genomen en het concept sprak me direct aan. Enthousiast kocht ik postcrossing kaarten en internationale postzegels (binnen Nederland had ik toen nog uitgeschakeld) en ik kon aan de slag!

Op dat moment werkte ik, samen met mijn partner, in ons eigen bedrijf. We bouwden webwinkels en deze beheerden we in sommige gevallen ook voor klanten, maar ook voor onszelf. De stap naar een eigen online kaarten winkel was dan ook snel gemaakt.
Tegenwoordig doe ik geen andere projecten meer en focus ik me helemaal op deze stationery winkel!

Het contact met collega's, de klanten en andere ondernemers is geweldig leuk en omdat Postcrossing nog steeds mijn hobby is blijf ik er dicht bij betrokken.
Niet alleen de webwinkel zorgt voor leuke contacten, vooral ook op onze Weblog, Facebook en Instagram blijf ik bij de kaartjes betrokken! Het zou leuk zijn als je ons daar komt volgen!

Postcrossing is een concept dat bekend is over de hele wereld. Postcrossing kaartjes ontvangen uit allerlei werelddelen is magisch. Maar het sturen van de kaarten is minstens zo leuk. Heb je al eens op Google Maps gekeken in welke brievenbus jouw kaartje beland? Ik zie het als een uitdaging om een kaartje te zoeken die precies past bij het profiel.

In deze webshop proberen we dan ook een uitgebreide collectie aan kaarten aan te bieden, voor ieder wat! Mijn favorieten zijn Inge Löök, Belle & BooMajali en Veera Aro. Wat zijn die van jou?

Liefs,
Hilda


CHANGE LANGUAGE

SOCIAL MEDIA

Wil je ons volgen op Facebook en Instagram? Leuke berichtjes, updates en kortingen!

BETAAL MOGELIJKHEDEN

 

LOGO'S