Over ons

Jaren geleden, in 2009, keek ik wat rond op een forum (die waren toen nog heel populair) tot ik ineens een topic zag over Postcrossing. Gek op post, was mijn nieuwsgierigheid gewekt.
Het concept sprak me direct aan. Enthousiast kocht ik postcrossing kaarten en internationale postzegels (binnen Nederland had ik toen nog uitgeschakeld) en ik kon aan de slag!

Op dat moment werkte ik, samen met mijn partner, in ons eigen bedrijf. We bouwden webwinkels en deze beheerden we voor klanten, maar ook voor onszelf. De stap naar een eigen online kaarten winkel was dan ook snel gemaakt. Tegenwoordig doen we geen andere projecten meer en focussen wij ons beide helemaal op deze stationery winkel Happy Postcrossing! Sterker nog: we doen dit niet meer alleen want er werken inmiddels ook met collega's in ons bedrijf: Happy Postcrossing!

Dat dit alles aan huis is, zodat we veel tijd hebben voor ons gezin, is de kers op de taart.

Het contact met collega's, de klanten en andere ondernemers is geweldig leuk en omdat alles rondom post nog steeds mijn hobby is blijf ik er dicht bij betrokken. Niet alleen de webwinkel zorgt voor leuke contacten, vooral ook op onze Facebook pagina en Instagram blijf ik bij mijn klanten betrokken! Het zou leuk zijn als je ons daar komt volgen!  

Postcrossing is een concept dat bekend is over de hele wereld. Postcrossing kaartjes ontvangen uit allerlei werelddelen is magisch. Maar het sturen van de kaarten is minstens zo leuk. Heb je al eens op Google Maps gekeken in welke brievenbus jouw kaartje beland? Ik zie het als een uitdaging om een kaartje te zoeken die precies past bij het profiel.

In deze webshop proberen we dan ook een uitgebreide collectie aan kaarten aan te bieden, voor ieder wat!
Mijn favorieten zijn Inge Löök, Belle & BooMajali en Veera Aro. Wat zijn jouw favorieten?

Liefs,
Hilda