Merken

Anna Hollerer
Anna Hollerer
Anna Hollerer is dé ontwerpster op het gebied van kattenkaarten. De kaarten zijn erg populair bij postcrossers.
Anne Geddes
Anne Geddes
Anne Geddes is een Australische fotografe. Haar werk, en dan voornamelijk haar postkaarten zijn over de hele wereld bekend!
Artichique Design
Artichique Design
Artichique Design is een Nederlandse ontwerpster en wordt steeds bekender in de categorie vintage kaartjes. Haar nieuwste serie heet 'charming twenties'
Belle & Boo
Belle & Boo

Belle & Boo is een prachtig mooi merk uit Engeland. Illustratrice Mandy Sutcliffe laat je wegdromen bij haar favoriete karakters Belle en haar konijntje Boo.

Ben Javens
Ben Javens
Ben Javens uit Birmingham heeft een leuke serie milieubewuste postkaarten. De serie is vrolijk, speels en betoverend.
By Kris
By Kris
ByKris heeft prachtige kleurvolle vintage kaartjes voor Postcrossing! Mooi van voren én achteren!
Cornelis Jetses
Cornelis Jetses
Cornelis Jetses (1873-1955) was een Nederlandse Illustrator. Jetses werd beroemd door zijn gedetailleerde illustraties in boeken, schoolplaten en historische prenten.
Dick Bruna / Nijntje
Dick Bruna / Nijntje
Dick Bruna is een Nederlandse grafisch vormgever, tekenaar en schrijver van kinderboeken. Hij werd wereldberoemd met zijn kinderboeken over Nijntje/Miffy.
Edition Gollong
Edition Gollong

Edition Gollong heeft prachtige kaarten uitgegeven van onder andere Nina Cheng, Mila Marquis en Cartita Design. Vele kaarten zijn vierkant, 14cm en afgewerkt met glitters of soft-touch. Maar er zijn ook meerdere leuke a6 formaten verkrijgbaar.

Editions des Correspondances
Editions des Correspondances

Editions des Correspondances brengt fantastische luxe kaarten uit van onder andere, Gaëlle Boissonnard, Lali Riddle, Mila, Misstigri, Jehanne Weyman en Anne-Sophie Rutsaert.

Elsa Beskow
Elsa Beskow
Elsa Beskow is een zweedse schrijfster en illustrator. De illustraties zijn onder andere gedrukt op postkaarten en deze zijn erg populair onder de postcrossers.
Fiep Westendorp / J & J
Fiep Westendorp / J & J

Fiep Westendorp is bekend van de tekeningen van Jip en Janneke, Pim en Pom en vele andere beroemde karakters, welke allemaal verkrijgbaar zijn als prachtige postkaarten!

Gorjuss / Santoro
Gorjuss / Santoro
Gorjuss heeft een prachtige, unieke collectie postkaarten. Naast de 10,5x15 cm kaarten is er ook een bijzondere serie met ronde postkaarten. Ze worden uitgegeven door Santoro Londen, welke ook een prachtige collectie bijzondere kaarten heeft.
Happy Postcrossing
Happy Postcrossing

Trots! Dat zijn wij op onze eigen postkaarten serie! Ons doel was een betaalbare serie in de markt te zetten maar waar niet bespaard wordt op de kwaliteit van de kaarten. Dat is gelukt!

Ila Illustrations
Ila Illustrations

Exclusief bij Happy Postcrossing! Ilaria Conalbi heeft een prachtige unieke serie die ze Bright Shadows noemt. Deze kaarten zijn magisch, bijzonder en met een sfeer die zeer populair is bij Postcrossing en Snail mail. De kaarten zijn van geweldige kwaliteit en houtvrij!

Dit schrijft Ila Illustrations zelf over de Bright Shadows:
Bright Shadows zijn werelden waar kinderen veilig zijn, waar de duisternis niet gevaarlijk is. Kinderen kunnen vrij zijn om hun dromen te leven, om te vliegen, onder water te ademen, te reizen en het onbekende te ontmoeten.
Het magische licht en hun dierlijke vrienden zullen hen altijd beschermen tegen hun angsten, waardoor ze ten volle genieten van het moment en alleen de schoonheid van het leven zien.

Inge Löök
Inge Löök
Inge Löök kaarten met twee grannies die ons laten mee genieten van hun heerlijke leven.
Inkognito
Inkognito

Een prachtige humorvolle kaartenserie, zo kun je deze prachtige kaarten van Inkognito het beste omschrijven.

Jetoy
Jetoy
De heerlijke Jetoy serie! Deze Jetoy kaarten zijn erg populair bij postcrossing en worden door veel postcrossers gespaard. Er is voldoende schrijfruimte op deze schattige postkaartjes van Jetoy!
Krtek
Krtek
Het Molletje (Tsjechisch: Krtek) is het hoofdpersonage in de gelijknamige reeks korte animatiefilms gemaakt door de Tsjechische animator Zdeněk Miler in de jaren vijftig en zestig.
Linda Peltola
Linda Peltola
Kunstenaar en grafisch ontwerper Linda Peltola (geboren in 1984) opende de poorten voor een wereld van feeën en fantasie in 2006. Hieronder is een prachtige serie postkaarten te vinden van Linda Peltola.
Olive & Moss
Olive & Moss
Olive & Moss is een heerlijk merk uit Londen. Je zult ze voornamelijk kennen vanwege de schattige babykleding, maar nu hebben ze ook postkaarten! Maak kennis met Colette the Cow en al haar vriendjes en wordt op slag verliefd!
Paper and Cloth
Paper and Cloth
Wat een fijn jaren '40 palet gebruiken de ontwerpers van Paper & Cloth. Het vergrijsde blauw, oudroze en olijfgeel laten de tekeningen nog beter tot zijn recht komen.
Rina Zeniuk (Blue Cats)
Rina Zeniuk (Blue Cats)

Wauw! Dat gevoel krijg ik iedere keer als ik deze kaartjes bekijk. Wat een talent heeft Irina Zeniuk. Haar prachtige Blue Cats serie verovert de hele wereld.

Silke Leffler (Grätz verlag)
Silke Leffler (Grätz verlag)
Silke Leffler is een illustrator voor kinderboeken en briefpapier. Deze illustraties werden onder andere verspreid als postkaarten en dit bleek een groot succes in binnen en buitenland!
The Medici Society (Molly Brett)
The Medici Society (Molly Brett)

Molly Brett (1902-1990) was een Engelse schrijfster en ze staat bekend om haar idyllische illustraties van dieren en sprookjesfiguren in romantische setting. Haar postkaarten worden over de hele wereld gestuurd en gespaard.

Veera Aro
Veera Aro

Veera Aro is een nieuwe illustratrice in onze shop. Ik maakte kennis met haar omdat we beide de passie voor tekenen hebben. Veera heeft altijd de droom gehad dat haar illustraties zouden worden uitgegeven. Nou, dat zijn ze waard hoor!